Hi there! Mijn naam is Dorien: ziel, pen en stem achter deze wandelblog en podcast ‘Op Wandel’. Zot van de buitenlucht en lover of all things slow. Twee jaar geleden ontdekte ik de kracht van het wandelen. Dagelijks mijn lichaam de beweging geven die het nodig heeft en tegelijkertijd vertoeven in de natuur had een onmiddellijk, positief en blijvend effect op mijn gemoed én op mijn lijf. Wat wandelen voor mij heeft gedaan, dat wil ik met iedereen delen. Et voilà: zo is Op Wandel geboren.

Het doel? Het idee dat wandelen iets geitenwollensokken-achtig is de wereld uit helpen. Denk daarom dus in frisse outdoor vibes en wandelverhalen gebracht op een down-to-earth manier. En zoveel mogelijk mensen aan het wandelen krijgen, dat ook. Want buiten is het beter dan binnen. 

Vind je me niet op de wandelpaden, dan zit ik waarschijnlijk in mijn pen. Want naast wandelaar, blogger en podcasthost, ben ik ook freelance copywriter & content creator. Meer daarover lees je op doriendraps.be.

Psst… Mijn mailbox staat àltijd en voor iedereen open. Behalve voor spammers, die komen er niet in. Zit je met vragen of wil je me graag iets vertellen? Stuur dan een berichtje naar info@opwandel.be.

Opwandelaars eten graag cookies. Jij ook?  Meer info